facebook



Formularz Kontaktowy

Mapa Dojazdowa

 

KLAUZULA INFORMACYJNA


Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informujemy, iż:


1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Kolumna Park Sp. z o.o. 95-082 Dobroń, Przygoń ul. Hotelowa 1
2) Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych: Monika Dregier rodo@kolumnapark.pl
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu zawarcia i realizacji umowy o świadczenie usług hotelarskich - na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. b, lit. f, ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty uczestniczące w realizacji usług. Hotel informuje, że dane osobowe mogą być ujawniane następującym kategoriom odbiorców:
firmom świadczącym usługi wsparcia IT hotelu oraz dostarczającym oprogramowanie informatyczne,
firmom księgowym świadczącym usługi obsługi księgowej,
firmom transportowym i taksówkarskim w sytuacji zamówienia przez Gościa transportu lub przesyłki kurierskiej,
firmom (kancelariom) prawniczym świadczącym usługi doradztwa prawnego,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres 6 lat. Natomiast dane osobowe przetwarzane przez monitoring wizyjny będą przechowywane przez okres 30 dni, chyba że z uwagi na szczególną okoliczność (np. wypadek) konieczne będzie przechowywanie nagrania z monitoringu przez okres dłuższy.
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólne Ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 10 maja 2018 r.
8) Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne, jednakże odmowa podania danych może skutkować odmową realizacji usługi/umowy jak również uniemożliwia wystawienie faktury VAT.
9) Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany i nie będą poddawane profilowaniu.
10) Lista państw trzecich, do których mogą być transferowane dane osobowe: nie dotyczy

 

Kolumna Park Sp. z o.o.

adres

95-082 Dobroń, Przygoń ul. Hotelowa 1

telefon

(+48) 43 677 27 27

e-mail

recepcja@kolumnapark.pl

General Manager

Maciej Szałek

Maciej Szałek

e-mail

maciej.szalek@kolumnapark.pl


Deputy Manager

 Adrian Olbiński

Adrian Olbiński

e-mail

adrian.olbinski@kolumnapark.pl

F&B Manager

Michał Gaik

Michał Gaik

e-mail

michal.gaik@kolumnapark.pl


Front Office Manager

Katarzyna Pólkowska

Katarzyna Pólkowska

e-mail

katarzyna.polkowska@kolumnapark.pl

Organizacja wesel i imprez okolicznościowych

Katarzyna Starzyńska

Katarzyna Starzyńska

e-mail

katarzyna.starzynska@kolumnapark.pl

Sales & Marketing Manager

Katarzyna Włodarczyk

Katarzyna Włodarczyk

e-mail

katarzyna.wlodarczyk@kolumnapark.pl


Sales & Marketing Coordinator

 

Marta Szady

e-mail

marta.szady@kolumnapark.pl


Sales & Marketing Coordinator

Sylwia Brożyna

Sylwia Brożyna

e-mail

sylwia.brozyna@kolumnapark.pl


Organizacja konferencji

e-mail

marketing@kolumnapark.pl

telefon

(+48) 43 677 27 27

RODO

e-mail

rodo@kolumnapark.pl


x
Polityka Plików Cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies.

X



OK
BŁAD