Restauracja Bagatela

NASZE JEDZENIE

Zupa "capuccino" z leśnych grzybów, pstrąg smażony, a może stek z dojrzewającej wołowiny, z palonym pieprzem i szpinakiem? A na deser sernik "New York" z karmelem i ziemią korzenną lub kompozycja Creme brulee, czekolada, chili, rozmaryn i śliwki. To tylko wybrane propozycje z naszego menu. Sięgamy do pysznych tradycji kuchni z początku ubiegłego stulecia. Ale dodaliśmy do tego współczesne techniki i kilka autorskich pomysłów naszego zespołu – wszystko po to aby każdy z Państwa znalazł coś bardzo wyjątkowego dla siebie, coś po co warto wracać.

NASZA OBSŁUGA

Nasz serwis to wyszkoleni, pełni energii kelnerzy, zarządzani przez doświadczoną i perfekcyjną Manager, która zwraca uwaga na każdy detal. Wesela i imprezy okolicznościowe realizowane pod jej okiem, to gwarancja doskonałej zabawy i zadowolenia naszych Gości. Kuchnię tworzą ambitni kucharze, prowadzeni przez wymagającego Szefa, który rozwijał swoje umiejętności w znanych sieciach Hotelowych jak Hilton czy konsorcjum Accor. Nowoczesne i ciekawe menu, okraszone jest sezonowymi elementami. Wierzymy, że nasza obsługa przypadnie Państwu do gustu nie mniej niż nasza stylowa restauracja.

TARAS NAD STAWEM

Kolumna Park to hotel rodzinny, w który wkładane jest wiele serca i osobistego zaangażowania. Jednym z wyrazów tej pasji jest uroczy staw, na którym najmłodszy członek rodziny prowadzi hodowlę kaczek. Jedna z najnowszych inwestycji to piękny taras, który dopełnia wyjątkową ofertę Restauracji Bagatela. A do spędzenia czasu przy dobrym jedzeniu, na słonecznym tarasie nad stawem, chyba nie musimy Państwa nakłaniać ;-)
x
Polityka Plików Cookies

Nasza strona korzysta z plików cookies. Używamy ich w celu poprawy jakości świadczonych przez nas usług. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas informacji zapisywanych w plikach cookies znajdziesz w polityce plików cookies.

X



OK
BŁAD